mukaansatempaavilla ryhmäliikuntatunneilla
kunto kasvaa huomaamatta

Ryhmäliikunta innostaa ja kannustaa liikkumaan. Mukavassa ja toiset huomioivassa porukassa hiki virtaa, nauru raikaa ja keho saa kaipaamaansa huoltoa.
Tule rohkeasti kokeilemaan erilaisia tunteja ja kerro kaverille omista suosikeistasi!

Ryhmäliikunnasta löydät helposti lähestyttävät ja ammattitaitoiset ohjaajat sekä kannustavat kanssatreenaajat​

Avoin ja iloinen ilmapiiri on tunnusomaista Power4You:n ryhmäliikuntatunneille. Tunneilla myös ensikertalaiset otetaan avosylin vastaan ja jokainen voi rauhassa treenata omalla tasollaan. Toisia tuetaan ja autetaan ja jokainen saa olla oma itsensä.
Tervetuloa mukaan!

Ryhmäliikunta on mitä loistavin tapa kohottaa aerobista- ja lihaskuntoa sekä varmistaa, että myös kehoa tulee huollettua vähintään kerran viikossa. Tuntivalikoimastamme löydät soololattareita, spinning-, kahvakuula-, circuit-, crosstraining- ja FasciaMethod-tunteja sekä kuntonyrkkeilyä. Meillä pääset treenaamaan myös maailman suosituimmille ja arvostetuimmille Les Mills tunneille; TONE, SH´BAM, BODYBALANCE, CORE ja BODYCOMBAT. Lisäksi Powerin Pirtsakat seniori-ryhmässä kuntoillaan hyvässä hengessä fysioterapeutin ohjauksessa. Valikoimastamme jokainen löytää varmasti itselleen sopivat tunnit, joten tule rohkeasti mukaan! Ohjaajamme myös auttavat sinua mielellään juuri sinulle sopivan tunnin valinnassa.

Ryhmäliikuntatunneille kannattaa tehdä ennakkovaraus ajanvarausjärjestelmästä, jotta varmistat paikkasi tunnilla. Tunneille voit tulla myös ilman ennakkovarausta, mikäli tunnilla on tilaa.

ei sitoutumista

ei avausmaksua, ei irtisanomisaikaa

maksat vain käytöstä

Meillä ei ole avausmaksua ja voit irtisanoa jäsenyytesi milloin vain kuluvan laskutuskauden loppuun.

jäsenyys 30-50 €/kk
10-kortti 65-75 €
KERTAKORTTI 7-10 €
TUTUSTU TUNTEIHIN

RYHMÄLIIKUNTA TUNTIKUVAUKSET

Tunneillamme ohjaaja neuvoo sinulle vaihtoehtoisia suoritustapoja, joten tunnit soveltuvat niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareillekin.

SPinning

Helppo ja tehokas kestävyyskuntoa kehittävä sisäpyöräilytunti, jossa voit säätää vastusta itsellesi sopivaksi fiiliksen ja kuntotason mukaan. Tule mukaan nostamaan hikikarpalot otsalle!

SOOLOLATTARIT

Rytmikkäällä soololattritunnilla kunto kohoaa huomaamatta tanssien salsaa, merenqueta ja bachataa. Helpot koreografit soveltuvat niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineille. Tule mukaan iloiseen porukkaan ja heittäydy rohkeasti rytmien vietäväksi!

KAHVAKUULA

Tehokas koko kropan treeni, jossa vahvistetaan lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Ota kuulailu haltuun ja tule mukaan vahvistamaan lihaskuntoa!

CROSSTRAINING

Monipuolinen ja tehokas toiminnallinen treeni, joka yhdistää nopeus-, kestävyys- ja voimaharjoittelun ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tule mukaan kuntoilemaan rennossa porukassa ja valitse vaihtoehtoisista liikkeistä sinulle sopivin!

CIRCUIT

Toiminnallisessa circuitissa kaikki lihasryhmät saavat treeniä. Circuit toteutetaan kuntosalilla ja liikkeitä tehdään n. 16 yhden kierroksen aikana. Jokainen osallistuja voi suorittaa liikkeet oman kunnon ja tunnon mukaan. Ohjaajalta saat myös useita vaihtoehtoja liikkeiden toteuttamiseksi. Circuit-tunti on iloinen, mukaansatempaava ja tunnilla hiki on taattu.

KUNTONYRKKEILY

Sykettä kohottava kamppailutreeni, jossa kunnon kohottamisen lisäksi tutuksi tulevat lyöntien ja potkujen perustekniikat. Löydä sisäinen kamppailijasi ja tule mukaan!

powerin pirtsakat

POWERIN PIRTSAKAT

Ikäihmisille suunnattu kuntopiiri, joka parantaa toimintakykyä ja kohottaa kuntoa sekä virkistää mieltä ja kehoa. Fysioterpeutin ohjaama kiertoharjoittelu kuntosalilla. Tule mukaan Powerin Pirtsakoiden yhteisöön ja kohota samalla lihaskuntoa!

TONE

TONE® on optimaalinen yhdistelmä voima-, lihaskunto- ja keskivartalotreeniä. Tunti koostuu kehoa haastavista toiminnallisista harjoituksista, kuten kyykyistä ja askelkyykyistä, joita yhdistellään kuminauhalla ja kevyillä levypainoilla tehtäviin liikkeisiin. Tunti nostaa sykettä ja vie treenaamisen uudelle tasolle! Liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille ja tasoisille treenaajille.

SH´BAM

SH´BAM® on tanssitunti, jonka yksinkertaiset ja trendikkäät tanssiliikkeet tekevät siitä täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla voit päästää sisäisen tähtesi vapaaksi. Tanssiasi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit. Irrottele, ihastu, nauti.

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT® on taistelulajeista, kuten karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä sekä Muay Thain tekniikoista vaikutteita saanut korkean intensiteetin tunti, jolla hiki virtaa varmasti. Tunnilla haastat itsesi mielikuvituksellista vastustajaa vastaan. Pura stressiä, haasta itsesi, kehitä taitojasi, kasvata itseluottamustasi ja tunne itsesi mestariksi!

CORE

CORE® on puolen tunnin tehokas keskivartalotreeni. Selkä- ja vatsaliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan myös pakaralihaksia ja olkapäitä. Joissakin kappaleissa apuvälineinä saatetaan käyttää kuminauhaa ja/tai levypainoja.

BODYBALANCE

BODYBALANCE® on hienovarainen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Tunti lisää liikkuvuutta sekä auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla lihaskireydet helpottavat ja keho rentoutuu.

fasciamethod

FasciaMethod® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. Harjoitteet ovat yksikertaisia ja helppoja oppia. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Otathan juomapullon tunnille mukaan.