mukaansatempaavilla ryhmäliikuntatunneilla
kunto kasvaa huomaamatta

Ryhmäliikunta innostaa ja kannustaa liikkumaan. Mukavassa ja toiset huomioivassa porukassa hiki virtaa, nauru raikaa ja keho saa kaipaamaansa huoltoa.
Tule rohkeasti kokeilemaan erilaisia tunteja ja kerro kaverille omista suosikeistasi!

Ryhmäliikunnasta löydät helposti lähestyttävät ja ammattitaitoiset ohjaajat sekä kannustavat kanssatreenaajat​

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Avoin ja iloinen ilmapiiri on tunnusomaista Power4You:n ryhmäliikuntatunneille. Tunneilla myös ensikertalaiset otetaan avosylin vastaan ja jokainen voi rauhassa treenata omalla tasollaan. Toisia tuetaan ja autetaan ja jokainen saa olla oma itsensä.
Tervetuloa mukaan!

Ryhmäliikunta on mitä loistavin tapa kohottaa aerobista- ja lihaskuntoa sekä varmistaa, että myös kehoa tulee huollettua vähintään kerran viikossa. Tuntivalikoimastamme löydät soololattareita, spinning-, circuit-, crosstraining-, BodyPower ja FasciaMethod-tunteja. Liikettä lantioon Zumbasta sekä lisäksi Powerin Pirtsakat seniori-ryhmässä kuntoillaan hyvässä hengessä fysioterapeutin ohjauksessa. Valikoimastamme jokainen löytää varmasti itselleen sopivat tunnit, joten tule rohkeasti mukaan! Ohjaajamme myös auttavat sinua mielellään juuri sinulle sopivan tunnin valinnassa.

Ryhmäliikuntatunneille kannattaa tehdä ennakkovaraus ajanvarausjärjestelmästä, jotta varmistat paikkasi tunnilla. Tunneille voit tulla myös ilman ennakkovarausta, mikäli tunnilla on tilaa.

ei sitoutumista

ei avausmaksua, ei irtisanomisaikaa

maksat vain käytöstä

Meillä ei ole avausmaksua ja voit irtisanoa jäsenyytesi milloin vain kuluvan laskutuskauden loppuun.

jäsenyys 30-50 €/kk
10-kortti 65-75 €
KERTAKORTTI 7-10 €
OSTA NYT
TUTUSTU TUNTEIHIN

RYHMÄLIIKUNTA TUNTIKUVAUKSET

Tunneillamme ohjaaja neuvoo sinulle vaihtoehtoisia suoritustapoja, joten tunnit soveltuvat niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareillekin.

SPinning

Helppo ja tehokas kestävyyskuntoa kehittävä sisäpyöräilytunti, jossa voit säätää vastusta itsellesi sopivaksi fiiliksen ja kuntotason mukaan. Tule mukaan nostamaan hikikarpalot otsalle!

BOdyPower

Tehokas koko kropan hiki treeni, jossa vahvistetaan lihaskuntoa, kuminauhojen, kehonpainon sekä kahvakuulien avulla. Tule mukaan hymyilemään ja hikoilemaan!

CROSSTRAINING

Monipuolinen ja tehokas toiminnallinen treeni, joka yhdistää nopeus-, kestävyys- ja voimaharjoittelun ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tule mukaan kuntoilemaan rennossa porukassa ja valitse vaihtoehtoisista liikkeistä sinulle sopivin!

CIRCUIT

Toiminnallisessa circuitissa kaikki lihasryhmät saavat treeniä. Circuit toteutetaan kuntosalilla ja liikkeitä tehdään n. 16 yhden kierroksen aikana. Jokainen osallistuja voi suorittaa liikkeet oman kunnon ja tunnon mukaan. Ohjaajalta saat myös useita vaihtoehtoja liikkeiden toteuttamiseksi. Circuit-tunti on iloinen, mukaansatempaava ja tunnilla hiki on taattu.

powerin pirtsakat

POWERIN PIRTSAKAT

Ikäihmisille suunnattu kuntopiiri, joka parantaa toimintakykyä ja kohottaa kuntoa sekä virkistää mieltä ja kehoa. Fysioterpeutin ohjaama kiertoharjoittelu kuntosalilla. Tule mukaan Powerin Pirtsakoiden yhteisöön ja kohota samalla lihaskuntoa!

fasciamethod

FasciaMethod® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. Harjoitteet ovat yksikertaisia ja helppoja oppia. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Otathan juomapullon tunnille mukaan.