RENTO ja viihtyisä kuntosali,
OLE KUIN KOTONASI


Kuntosali harjoittelu voimaannuttaa ja kohottaa lihaskuntoa. Kuin huomaamatta myös itsetunto nousee kohisten ja jaksat arjessakin paremmin!
Meille liikunta ei ole vain isoja lihaksia, vaan meille treeneissä tärkeintä on hymy, ystävät ja huumori.

Kuntosalilla uudet laitteet ja monipuoliset treenimahdollisuudet​

Kuntosali on varusteltu upouusilla kuntosalilaitteilla. Salilta löydät niin painopakalliset laitteet, voimailualueen kuin toiminnallisen harjoitelun alueenkin.
Tervetuloa!

Power4You:n kuntosali on rakennettu kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille asiakkaille. Meille on tärkeintä, että sinä pääset liikkumaan rennossa, viihtyisässä ja iloisessa ilmapiirissä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18 sekä lauantaisin klo 12-16. Mikäli olet jo asiakkaamme, pääset treenaamaan kuntosalille 24/7 henkilökohtaisella avaintunnisteellasi.   

Kuntosali on varusteltu monipuolisesti ja pystyt toteuttamaan helposti erilaisia ja vaihtelevia treenejä. Painopakkalaitteilla voit treenata jalat, pakarat, etureidet, takareidet, selän, rinnan, olkapäät sekä suorat- ja vinot vatsat. Painopakkalaitteiden lisäksi tarjoamme välineet ja tilat myös voimailusta innostuneille ja alueella onnistuvat hyvin esim. penkkipunnerrukset, maastavedot ja kyykyt. Salilta löydät myös mm. jalkaprässin, smithin, ristitaljan sekä käsipainot ja kahvakuulat, joilla saat treeneistä entistä monipuolisempia. Käytössäsi ovat myös 15 kg ja 20 kg tangot sekä levypainoja 1,25 kilosta aina 40 kiloon saakka. Alkulämmittelyyn ja aerobisiin treeneihin voit hyödyntää juoksumatottoja, soutulaitteita, porraskonetta, kuntopyörää ja crosstraineria.  

Power4You:n kuntosalilta löydät myös supersuositun crosstraining-alueen. Crosstraining eli toiminnallinen harjoittelu on erittäin tehokas ja monipuolinen treenimuoto, jota voit treenata yksin tai ryhmäliikuntatunneillamme. Crosstraining-alueella pääset treenaamaan mm. kelkan, hyppyboxin, painopallojen, köysien ja nyrkkeilysäkin avulla. 

Kuntosalin vieressä sijaitsee ryhmäliikuntasali, jota voit käyttää vapaasti esim. venyttelyyn ja kehon huoltoon aina salin ollessa vapaana.

ei sitoutumista

ei avausmaksua

maksat vain käytöstä

Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin vain kuluvan laskutuskauden loppuun.

jäsenyys 30-40 €/kk
10-kortti 65-75 €
KERTAKORTTI 7-10 €
TULOKSIIN BOOSTIA

RÄÄTÄLÖITYÄ VALMENNUSTA SINUN TOIVEISIIN JA TARPEISIIN

Opastamme sinua kuntosalilaitteiden käytössä ja treenitekniikoissa. Voimme myös laatia sinulle liikuntasuunnitelman tai sopia pidempikestoisesta valmennuksesta tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Valittavanasi on henkilökohtainen personal training -valmennus tai pienryhmävalmennus. Voit tutustua valmennuksiin lisää alla olevien linkkien kautta.

PERSONAL TRAINING

PIENRYHMÄVALMENNUS