Personal trainer

Personal trainer auttaa sinua edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteistasi ja lähtötilanteestasi riippumatta. Personal trainerin kanssa valmennus lähtee aina liikkeelle sinun lähtötilanteesta, tavoitteista, tarpeista ja toiveista. Valmennuksessa otetaan huomioon myös terveydentilasi sekä muut elämän realiteetit. Olipa tavoitteenasi energisempi olo, hyvinvoinnin lisääminen, painonpudotus, elämäntapamuutos, parempi fyysinen kunto, ajan- ja stressinhallinta tai palautumisen parantaminen autan erittäin mielelläni sinua kohti tavoitteitasi sekä lähivalmennuksena että etävalmennuksena.

Aloittaessasi kuntosaliharjoittelua personal trainerimme pitävät huolen siitä, että tekniikkasi ovat kohdillaan, jotta treenaaminen on turvallista. Monille aloittelijoille tuttu salikammo häviää, kun tiedät mitä tehdä ja miten liikkeet tehdään oikein. Hyvän ohjauksen avulla itsevarmuutesi lisääntyy ja sinulla on aina selkeä suunnitelma kuntosalille tullessasi.  Kokeneemmat treenaajat ovat ehkä havainneet kehityksen pysähtyneen ja treenien jumittuneen mukavuusalueelle. Personal trainerit osaavat auttaa sinut tasannevaiheen yli seuraavalle tasolle. Personal training valmennuksessa voimme laittaa myös ruokavaliosi kuntoon, parantaa voimatasojasi tai paneutua ajan- ja stressinhallintaan.

Mikäli kiinnostuit personal training valmennuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen puolen tunnin konsultaatioon! Riittää, että sinulla on mielenkiintoa henkilökohtaiseen valmennukseen ja haluaisit muutosta elämääsi. Pohditaan yhdessä askelmerkit hyvinvointisi edistämiseksi.

Henkilökohtaisten valmennusten lisäksi toteutamme myös pienryhmävalmennuksia.

Personal trainer Iina Nieminen

Iina nieminen

* elämäntapamuutokset
* painonpudotus
* liikunnan aloittaminen
* voima-valmennus

p. 040 5250 484
iina.a.nieminen@gmail.com

PERSONAL TRAINER HINNASTO

PIKATUKI (1 tapaaminen/kk)89 €/kk
TSEMPPI (2 tapaamista/kk)159 €/kk
TEHO (4 tapaamista/kk)279 €/kk
INTENSIIVI (8 tapaamista/kk)499 €/kk
Tapaamisten lisäksi hinta sisältää sinulle räätälöidyt ohjelmat ja suunnitelmat sekä tuen valmennuksen aikana.

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla,
niin tavataan ja mietitään yhdessä
miten voimme parhaiten auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

olemme täällä sinua varten